Navigation Menu+

Mozaiek voor jong en oud

Kinderfeestjes worden vaak gevierd in ons atelier. Vanaf 6 jaar kunnen we al wat leuks verzinnen om te mozaieken. We stemmen de tijd, de prijs en de invulling altijd nog nader af maar  als prijsindicatie geef ik altijd een 12,50 per kind startend met een groepje van 7 kinderen.   Datum, prijs en mogelijkheden kan je persoonlijk met me bespreken.

          

Maar mozaieken leent zich ook uitstekend voor een  doelgroep met ouderen.  Gezellig met z’n allen aan de tafel puzzelen met scherven en kleuren. In 2 uur tijd kun je al een werkstuk maken die mensen versteld doet staan dan ze dit zelf hebben gemaakt.  Graag kom ik naar de ouderen toe met m’n spullen omdat het vervoer vaak een extra drempel vormt.  Met workshops in verzorgingsinstellingen en het werk  met mensen met dementie heb ik al veel leuke ervaringen.

        

Stukje bij Beetje werkt samen met Stichting Flagen en kunstenaar Jan van Dorp aan wijkmozaiekprojecten met verrassende samenwerking tussen kinderen en ouderen. Het betreft ontmoetingen van verschillende groepen uit een stadswijk die niet voor de hand liggen. Bijv. een basisschoolklas met bewoners van een naburig verzorgingstehuis.

        

We verzinnen ook gezamenlijke projecten met ouderen zoals een welkomstmat voor een verzorgingstehuis of een terrastafel bij een inloophuis.