Menu+

Boompot van Oost

Deel je bord en deel je verhaal!

Een gebloemd schoteltje uit oma’s servies, het ontbijtbordje waar je kinderen te groot voor zijn geworden of het gebroken sierbord dat de reis naar Nederland niet heelhuids heeft overleefd: laat je het onderin de kast staan of geef je het een tweede leven als onderdeel van een groot gezamenlijk kunstwerk in je wijk?

De Boompot is een twee meter hoge en twee meter brede pot, die wordt bekleed met borden van zoveel mogelijk verschillende bewoners van Oost. Samen maken we een kunstwerk dat even kleurrijk wordt als de wijk zelf. Neem een duik in je servieskast en kom langs!

Zit er een mooi, verdrietig of juist grappig verhaal achter jouw bord? Je bent welkom om het te delen en de Boompot nóg persoonlijker te maken. De koffie en thee staan klaar!

Waar?
Hoek Ohmstraat – Marconistraat

Wanneer?
Woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur
Donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur

We werken alleen bij droog weer. Neem bij twijfel even contact op met Marian: 06 – 50 59 33 25.

Hoe gaat het met de Boompot?
Het is inmiddels half juli en we zijn al een heel eind. We krijgen veel leuke reacties van voorbijgangers, die vervolgens terugkomen om een bordje te doneren. En we zijn met een stapel bordjes aangeschoven bij de koffietafel in Marconihove, zodat ook senioren die minder goed ter been zijn iets moois konden maken.