Menu+

open atelier

 

 

Het open atelier is een onderdeel van de mozaiekvereniging “Stukjes”. Zij huren een deel van de ruimte en hun doelstelling is om gezamenlijk hun passie voor mozaieken met elkaar te delen. Er zijn 5 vaste dagdelen waarop men terecht kan om te komen mozaieken.

4 dagdelen zijn onder begeleiding van Anneke, Patries, Wilna, Conny of Marian. Open atelier is geen cursus in de klassieke vorm maar meer een artistieke werkplaats met praktische hulp in de uitvoering. Het is fijn als je weet wat je wilt gaan maken en het is inspirerend om te zien wat er allemaal mogelijk is met scherven. Het is ook heel gezellig en de leden helpen elkaar zo nodig bij moeilijke uitvoeringen. Het gemaakte werk kunt je altijd bewonderen in de etalage van het atelier.

Het open atelier aan de Singel 65 in Schiedam is er voor verenigingsleden maar ook losse deelnemers kunnen hiervan gebruik maken.

Lid worden of losse les meedoen.

Wil je eens proberen of mozaïeken iets voor je is of ben je ooit gestrand met een project waar je hulp bij nodig hebt om het af te maken? Kom dan voor een losse les naar het open atelier. Je betaalt 15,- euro per keer.

Wil je lid worden dan kan je ook langskomen en je inschrijven voor 30,- euro per maand.

  • Maandagavond 19.00 – 22.00 uur
  • Woensdagavond 19.00 – 22.00 uur
  • Vrijdagochtend 10.00 – 13.00 uur
  • Zondagmiddag 13.00 – 16.00 uur