Menu+

open atelier

 

 

Het open atelier is een onderdeel van de mozaiekvereniging “Stukjes”. Zij huren een deel van de ruimte en hun doelstelling is om gezamenlijk hun passie voor mozaieken met elkaar te delen. Er zijn 4 vaste dagdelen waarop men terecht kan om te komen mozaieken.  Leden betalen  30 euro per maand voor lidmaatschap.

Open atelier is een creatieve hotspot om gezamenlijk aan eigen werkstukken te werken. We leren veel van elkaar en helpen elkaar met tips in de uitvoering van de werkstukken. Je kunt gebruik maken van allerlei gereedschappen en de expertise van mensen die al lange tijd lid zijn. De vereniging wordt door de leden vrijwillig gerund en we proberen het met zn allen werkbaar en gezellig te houden. Dat wil zeggen:  ieder  lid draagt een steentje bij aan boodschappen, koffie zetten, schoonmaak enzomeer.

Het open atelier aan de Singel 65 in Schiedam is er voor vaste verenigingsleden maar ook losse deelnemers kunnen hier voor 15 euro per keer, gebruik van maken.

Lid worden of losse les meedoen.

Twijfel je nog over lidmaatschap en wil je liever eerst eens proberen of mozaïeken iets voor je is ? Dan hebben we een speciale aanbieding: Voor 15 euro mag je (als nieuweling) 2x gebruikmaken van het open atelier om de sfeer te proeven. Je kan dan een klein werkstuk maken van scherven en je leert technieken van het snijden, knippen, plakken en voegen .  Daarna kan je rustig kijken of je verder wilt gaan als lid van onze vereniging.  Bel voor een afspraak Marian 0650593325.

open ateliertijden:

  • Maandagavond 19.00 – 22.00 uur
  • Woensdagmiddag 13.00 – 16.00 uur
  • Vrijdagochtend 10.00 – 13.00 uur
  • Zondagmiddag 13.00 – 16.00 uur