Navigation Menu+

workshops

Lekker creatief maar vooral ook gezellig met elkaar aan het werk zijn. Het repeterende werk van het stukjes leggen werkt rustgevend en geeft ruimte voor verhalen. Ik merk dat er heel wat gesprekken met elkaar op gang komen als we een tijdje zitten te werken. Mensen over de drempel helpen en een overzichtelijk werkstuk geven dat bij ieders mogelijkheden past is mijn uitdaging tijdens de workshops.
Prijs, groepsgrootte, inhoud en tijd voor een workshop kunnen verschillen en daarom overleg ik dit altijd samen met de klant.

verjaardagEen leuk idee: op een creatieve manier je verjaardag vieren met een groep vriendinnen en familie in het mozaïekatelier. Ik hoef geen kado’s maar jullie mogen zelf je workshop betalen. Het werd een heel gezellige avond met wijn en zelfgemaakte soep. Bij iedereen ligt er nu een kleurrijke zelfgemaakte tegel in de stoep.
teambuildingWat doe als er een groep van mondhygiënistes voor een teamuitje naar het atelier komt? Tableaus van monden maken natuurlijk! De dames hielden – gelukkig -hun mond niet dicht tijdens de gezellige workshopdag. In de wachtkamers van de praktijken van Qurin Brok kun je de prachtige werkstukken bewonderen.
teambuildingEen collega op een afdeling van de Schiedamse woningcorporatie Woonplus ging met zwangerschapsverlof en kreeg een bijzonder kado. Het was een speelgoedkist die ze samen met collega’s in een middagworkshop ging mozaïeken. Ze mocht zelf de kleuren kiezen en iedereen aan het werk zetten. In samenwerking met elkaar is het een prachtig resultaat geworden.
kinderenMet kinderen vanaf zes jaar kun je al leuke mozaïekjes maken. Een kinderverjaardag op het atelier is altijd leuk en niet alleen voor meisjes! Met een groep van 8 tot 10 kinderen gedurende 2 uur aan een eigen werkstukje werken moet je rekenen op ongeveer 100,- euro. Prijs en tijd kunnen verschillen en dit hangt ook af van het voorwerp wat we gaan mozaïeken.
lokatieWorkshops kunnen ook op locatie worden gegeven. Zo hebben we laatst in de bibliotheek van Schiedam voor senioren een mozaïekinloop georganiseerd. Het themaproject : “Kom eens achter de geraniums vandaan “ leende zich uitstekend voor het mozaïeken van een bloempot.